nb1.hu

BL: megvan a Fradi lehetséges ellenfele a playoffkörre

Hazai pályán kezdhetnének. FRISSÍTVE!

A FERENCVÁROS JELENTÉSE:

"Bajnok és kupagyőztes férfi labdarúgócsapatunk augusztus 3-án, szerdán, magyar idő szerint 18.00-tól lép pályára az azeri aranyérmes Qarabag vendégeként az UEFA Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának első mérkőzésén. A visszavágót augusztus 9-én 20.00-tól rendezik Budapesten.

Az Európai Labdarúgó Szövetség nyoni központjában kedden kihúzták, hogy kik közül kerül ki a továbbjutó ellenfele: a sorsolás értelmében a Qarabag és az FTC párharcának győztese a Viktoria Plzen (cseh) és a Sherrif Tiraspol (moldovai) selejtezőjének továbbjutójával találkozik a BL-kvalifikáció 4. körében, azaz a rájátszásban.

A következő, már a csoportkörös szereplésről döntő forduló első meccsét augusztus 16-án vagy 17-én a Groupama Arénában, a visszavágót pedig augusztus 23-án vagy 24-én idegenben játszanánk."

 

FRISSÍTÉS, 13.33:

Az ír Shamrock Roversszel vagy az északmacedón Skupival találkozik a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa-liga-selejtező negyedik, utolsó fordulójában, ha alulmarad a Qarabaggal szemben a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik körében – jelezte az MTI.

Az európai szövetség (UEFA) honlapján közvetített keddi sorsoláson az is kiderült, hogy ha az FTC átkerül az El-be, akkor a főtáblára jutásért hazai pályán vívja a párharc első meccsét augusztus 18-án. A visszavágót augusztus 25-én rendezik.

Az Európa-liga döntőjét Budapesten, a Puskás Arénában rendezik jövő május 31-én.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC