nb1.hu

A Vidi és a Kisvárda is távozó játékosról számolt be – részletek

Friss hír a kecskeméti futballista állapotáról.

A MOL FEHÉRVÁR KÖZLEMÉNYE:

"Rus Adrián Olaszországba igazolt

A két klub megállapodásának értelmében román válogatott hátvédünk az olasz másodosztályú AC Pisában folytatja pályafutását.

A két klub hétfői megállapodása szerint Rus Adrián az olasz Serie B-ben szereplő AC Pisa csapatában folytatja pályafutását. A tizennégyszeres román felnőttválogatott Rus 2019 nyarán érkezett Fehérvárra, az elmúlt három szezonban 57 NB I-es bajnokin lépett pályára, ezeken egy gólt szerzett, a Magyar Kupában 11 alkalommal játszott Vidi-mezben.

2020-ban bajnoki ezüstérmet, 2021-ben NB I-es bronzérmet és MOL Magyar Kupa-ezüstöt nyert csapatunkkal. Fehérvári pályafutása utolsó mérkőzésén a Gabala SC elleni 4-1-re megnyert hazai EKL-selejtezőn kezdőként pályára lépve fontos gólt szerzett."

A KISVÁRDA BEJELENTÉSE:

"Távozik klubunktól Lazar Zlicsics. A szerb-magyar kettős állampolgársággal rendelkező középpályás 2020 nyarán érkezett Kisvárdára, az elmúlt két évben 45 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1763 játékperce volt, egy gólt szerzett és kettőt készített elő.

A 25 éves futballista a kazah élvonalbeli Aksu csapatánál folytatja pályafutását, ez is bizonyítja, hogy az elmúlt hetek eredményei után csapatunk ázsiója és presztízse Kazahsztánban is megnőtt.

Lazar Zlicsicsnek köszönjük a csapatunkért tett szolgálatait, további pályafutásához sok sikert és jó egészséget kívánunk!"

A KECSKEMÉT HÍRE:

"A Vasas elleni bajnokin az első félidő közepén sok szurkolónk felszisszent a lelátón, amikor Uros Djuranovics és Pátkai Máté összecsapása után csatárunk a földön maradt. Játékosunk szerencsére folytatni tudta a játékot, és a heti munkát is elkezdhette a többiekkel.

Az esetet azóta több fórumon is vissza lehetett nézni, noha Pátkai valóban a labdát érte el előbb, utána komoly erővel találta el támadónk sípcsontját. Djuranovics ápolás után folytatni tudta a játékot, és az 51. percig pályán is maradt. Bár játékosunkon hagyott nyomokat a belépő, az orvosi vizsgálatokat követően kiderült, hogy szerencsére komoly sérülés nem történt, így a heti munkát már el is kezdhette a többiekkel."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC