nb1.hu

KL: teljesen kicserélték a Kisvárda ellenfelét

Majdnem hiba volt.

A csütörtöki Konferencia Liga-mérkőzés után vasárnap a Kazah Kupában lépett pályára a Kajrat Almati, mely gárda az első mérkőzésen hazai pályán kapott ki 1-0-ra a Kisvárdától az európai porondon. 

„A Kajrat egymást követő harmadik alkalommal is nyert a sorozatban, ezúttal az élvonal 10. helyén álló (az almatiak hatodikok a 14 csapatos mezőnyben) Aksut győzték le hazai pályán 3–2-re. A szünetben 1–0 volt az állás, majd a második félidő elején kiegyenlített az Aksu, utána 3–1-re is vezetett már Ekl-ellenfelünk” – jelentette a Kisvárda.

A Kajrat mind a tizenegy helyen megváltoztatta a Kisvárda ellen bevetett kezdő csapatát, amelyben három olyan futballista (Artur Susenacsev, Vjacseszlav Svirev és Danijar Uszenov) kapott helyet, akik a várdaiak ellen csereként léptek pályára. 

A csütörtöki kezdők közül becserélték Gulzsigit Aljukovot és Lev Kurgint, a Kajrat góljait Svirev, Susenacsev és Aljukov szerezték, vagyis azok, akik játszottak a várdaiak ellen.

Ha sikerül kiharcolnia a továbbjutást a Kisvárdának, akkor a Molde FK–Elfsborg (első meccsen 4–1) párharc győztesével találkozik.

A norvég bajnokság éllovasa, a Molde és a svéd ligában tizedik Elfsborg is pályára lépett vasárnap, előbbi ugyancsak 3–2-re nyert a 12. Sandefjord otthonában, míg az Elfsborg 1–0-ra veszített a hatodik Kalmar vendégeként.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC