nb1.hu

Fradi-Slovan: könnygáz és a lengyelek

Feszült a hangulat!

Nem hozott gólt az FTC és a Slovan Bl-selejtezőn az első félidő, a hangulat és a játékosok között meglévő feszültség pont olyan, amilyenre számítani lehetett.

A Blikk ezt jelentette nemrég:

„A Blikk megírta, hogy már a drukkerek körében is fokózodik a hangulat, és a Fradival köztudottan ellenséges viszonyt ápoló Wisla Krakkó és Ruch Chorzów ultrái is csatlakoztak a pozsonyi drukkerekhez.

A mérkőzés előtti napokban már feszült volt a hangulat. Elsősorban a szlovákiai lapok próbálták provokációként felhasználni a három évtizeddel ezelőtt történteket. Aztán amikor az ellenfél már Budapesten tartózkodott, egy szurkoló kövekkel dobálta meg az ellenfél csapatának buszát, de a rendőrség másnap hajnalban már el is kapta a tettest.

Eközben Budapest belvárosában kedden este a Fradi ultrái vadásztak szlovák drukkerekre, akik a lehetőségekhez képest lényegesen gyérebb létszámban érkeztek a magyar fővárosba. Körülbelül 500 drukker jött, akik a Novy Cas újság képeinek tanúsága szerint focit akarnak látni, nem incidenseket. A már említett 1992-es BEK-meccsen Pozsonyban a Slovan nyert 4-1-re, míg a visszavágó 0-0-s döntetlennel ért véget.

A mérkőzés előtt már volt egy kis összetűzés, a rendőrségnél a könnygáz is előkerült, amikor befutottak a szlovák drukkerek buszai.”

Videók, képek a hangulatról és egyebek, ez a rész folyamatosan frissül!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC