nb1.hu

Csercseszov külön kiemelte az egyik játékosát – reakciók

Vizsgálódnia kell a ZTE edzőjének.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Fradi 5-3-ra legyőzte haza pályán a ZTE-t.

A vezetőedzők így értékeltek a meccs után:

Sztanyiszlav Csercseszov (Fradi): ,,Két nagyon különböző félidőt láthattunk. Az elsőben abszolút úgy játszottunk, ahogy elterveztük, agresszívek és kezdeményezőek voltunk, a második félidőben viszont ez egy picit alábbhagyott, emiatt kaptunk gólokat is. Cserékkel próbáltam változtatni, hogy visszaszerezzem a kontrollt a meccs felett, ezután lőttünk is két szép gólt. A célunk az lenne, hogy folyamatosan konstans teljesítményt tudjunk nyújtani, ettől függetlenül mindent ki kell majd elemezzünk csütörtökön."

Az orosz szakember Pászka Lórándot külön is kiemelte:

,,Mi is látjuk, hogy milyen jó formában van, tudjuk, hogy mennyire jó munkát végez. Tudom, ha egy új játékos jól kezd, szeretnek írni róla az újságírók, nekünk viszont az a dolgunk, hogy megfelelő szinten tartsuk ezeket a játékosokat és kihasználjuk a bennük rejlő potenciált. Pászka esetében ez abszolút megvan, ő is Soroksárról jött, akárcsak Redzic Damir, aki nagyon fiatal, de szintén elégedett vagyok vele. A legfontosabb, hogy hozzásegítsük ezeket a fiatal futballistákat ahhoz, hogy a következő lépést meg tudják tenni a karrierjükben."

Molnár Balázs (ZTE): ,,Sajnos az első félidei játékban azt hoztuk, amit az elmúlt hetekben, nagyon könnyű gólokkal ajándékoztuk meg a Ferencvárost. A második félidő tekintetében viszont le a kalappal a csapat előtt, a hozzáállás és a játék is rendben volt és megmutattuk, hogy van tartása a csapatnak. Azt kell kiderítenünk, hogy miért csak a második félidőben tudtunk így futballozni."

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC