nb1.hu

Az NB I kiesőjelöltjeinek hátralévő meccsei és a pontos program

Hatalmas lesz a harc.

Mindössze hat forduló van hátra az NB I 2021/22-es szezonjából, és még mindig nem ismertek a pontos helyezések.

A kiesést tekintve a legnehezebb helyzetben a 11-12. pozícióban álló Gyirmót és az MTK van, hiszen mindketten 26-26 ponttal rendelkeznek, és hat pont a lemaradásuk a 10. helyhez képest is.

A GYIRMÓT PROGRAMJA:

Mint látható, nem lesz egyszerű Csertői Aurél együttesének a dolga, hiszen péntek este a DVSC-hez látogatnak, majd Újpestet és Zalaegerszeget is megjárják majd, odahaza pedig a Honvéddal, a Pakssal, és végül a Ferencvárossal találkoznak.

AZ MTK PROGRAMJA:

A fővárosiak a Mezőkövesddel, a Puskás Akadémiával és a DVSC-vel találkoznak otthon, míg a Pakssal, a Zalaegerszeggel és a Ferencvárossal idegenben. Szintén nem ígérkezik könnyűnek a sorsolás, minden egyes találkozónak dupla tétje lesz számukra is.

A HONVÉD ÉS A DVSC PROGRAMJA:

A kiesőjelöltek közé lehet számítani a kispestieket és a debrecenieket is, hiszen összesen két győzelemnyi az előnyük a Gyirmót, MTK kettőssel szemben, míg van leheletnyi, kétpontos hátrányuk a 8. Mezőkövesd mögött. A Honvéd a három dobogóssal, valamint a MOL Fehérvár FC-vel és a Mezőkövesddel is összeméri az erejét, meghatározó lehet a Gyirmót elleni találkozó. A DVSC számára a Gyirmót és az MTK elleni mérkőzés is kulcsfontosságúnak ígérkezik.


 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC