nb1.hu

Dzsudzsák lemondhatott a magyar válogatottságról, viszont megkereste a PSV

Nehezebb dolguk van a magyaroknak külföldön, mint az NB I-es légiósaknak.

Dzsudzsák Balázs főszereplővé válhatott volna szombaton a DVSC-ZTE bajnokin. A Loki a második félidőben tizenegyest kapott, de Dzsudzsák nem tudott élni a lehetőséggel, így a mérkőzés 0-0-s döntetlennel végződött:

Dzsudzsák a Sportrádiónak adott egy terjedelmes interjút, amiben kicsit odaszúrt az NB I-ben szereplő légiósoknak:

"Nekünk sokkal többet és sokkal jobban meg kellett szenvednünk azért, hogy külföldiként érvényesülni tudjunk kint, hogy új szerződést, jó fizetést és megbecsülést kapjunk. Ezt egy picit hiányolom az itteni légiósoknál, nem érzem bennük azt, hogy ők átéreznék, vagy mindent megtennének annak érdekében, hogy a magyar futballt népszerűsítsék, és olyan helyre tegyék, ami növeli az NB I értékét" – mutatott rá Dzsudzsák.

A 35 éves futballista a magyar válogatottban 108 meccsen szerepelhetett. A nemzeti együttes is szóba került a beszélgetés során:

"Egyelőre nem szeretném megosztani az érzéseimet ezzel kapcsolatban, mert abból napokig téma lenne. Nem is az a cél, hogy bármit is kirobbantsak. vagy hogy véleményt formáljak. Ha eljön az ideje, szívesen kifejtem a gondolataimat. Most már sokkal nyugodtabban tudok beszélni erről, de azért még biztos, hogy a végére felhúznám magam. Vágyok a válogatott meccsre, de látom, hogy ez különböző okok miatt már nem adatik meg nekem" – fogalmazott a debreceniek húzóembere.

Dzsudzsák azt is elmondta, hogy nemrég egykori csapata kereste meg:

"Egyelőre a futballra koncentrálok, de elárulom, hogy kaptam egy meghívást a PSV-től. Májusban utazok ki Eindhovenbe. Szeretnék, ha a PSV nagykövete lennék Magyarországon. Érzik, hogy lemaradtak az Ajax mögött, ezért bővíteni szeretnék a rendszerüket a régi játékosok segítségével. Kiráz a hideg, hogy ennyi év után is még számítanak rám" – árulta el a labdarúgó. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC