nb1.hu

Az új szerzeményről is beszélt a sportigazgató.

A téli átigazolási szezon során több hír is felröppent arról, hogy Dzsudzsák Balázs elhagyhatja a DVSC-t. A rutinos futballista egyik kérője állítólag a DAC volt. Végül Dzsudzsák maradt a Lokiban, és erről a témáról is beszélt Tőzsér Dániel az M4 Sportnak:

"Balázst nem kell senkinek sem bemutatni, ebben a szezonban is a csapat erőssége. Örülünk, hogy maradt. Volt némi tapogatózás Balázs iránt, de a klub konkrét ajánlatot nem kapott" – nyilatkozta a hajdúsági klub sportigazgatója.

A piros-fehérekhez télen érkezett Dorian Babunski, aki eddig három gólt szerzett az NB I-ben. A légiós teljesítményét így értékelte Tőzsér:

"Fontos volt, hogy a csatárposzton erősítsünk. Úgy gondolom, meghálálta eddig a bizalmat. Egy nagyon profi mentalitású, fiatal srácról van szó. Benne van a pakliban a potenciális eladása a jövőben, de most nem ez az elsődleges. Olyan játékosokat próbálunk a klubhoz csalogatni, akiket üzleti szempontból is jól tudunk értékesíteni a jövőben. Bízunk benne, hogy a góljai számát növelni fogja" – hangsúlyozta Tőzsér.

Érdekesség, hogy Babunski állítólag felkeltette a CSZKA Szófia érdeklődését, cikkünket erről a témáról itt olvashatják

A DVSC jelenleg a nyolcadik helyen áll az NB I-ben. Joan Carrillo tanítványai szombaton 14.30-től az Újpestet fogadják. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC