nb1.hu

Két játékos sorsa is eldőlt.

A PAKS BEJELENTÉSE SZEKSZÁRDI MILÁN SZERZŐDÉSHOSSZABBÍTÁSÁRÓL:

"Szekszárdi Milán fiatal neveltünk 2020 júliusában kapott profi szerződést klubunk vezetésétől, majd az idei, téli edzőtáborba már az NBI-es keretünkkel tarthatott. Vezetőedzőnk, Bognár György Törökországban négy meccsen is bevetette ifjú védőnket, aki rendkívül motiváltan állt feladataihoz. Szekszárdi szerződése eredetileg 2022 nyarán járt volna le, most ez további három évvel hosszabbodott meg. 

„Ez egy nagyszerű visszajelzés számomra, hogy jó úton haladok, valamint, hogy bíznak bennem a klubnál. A következő években szeretnék fokozatosan minél tovább lépdelni azon a bizonyos ranglétrán, bemutatkozni a felnőtt csapatban, és ott megvetni a lábam” – nyilatkozta fiatal tehetségünk honlapunknak az új kontraktus aláírását követően. "

A PAKS KÖZLEMÉNYE MEDGYES SINAN SZERZŐDÉSHOSSZABBÍTÁSÁRÓL:

"Örömmel jelentjük, klubunk és Medgyes Sinan megállapodott szerződésének meghosszabbításáról! Medgyes tavaly nyáron igazolt Paksra, kontraktusa eredetileg 2023 nyarán járt volna le, az újonnan szignózott papírok azonban már 2025(!) nyaráig szólnak! 
 
„Egyáltalán nem kellett sokat gondolkodnom a felkínált lehetőségen, hiszen felettébb jól érzem magam a csapatban. A legjobb helyen vagyok itt, Pakson! A továbbiakban szeretnék minél több időt a pályán tölteni, valamint legalább olyan jó helyezéseket elérni, mint tette azt a csapat a tavalyi szezonban” – nyilatkozta a balszélső honlapunknak."
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC