nb1.hu

KTE-Honvéd: edző a fia ellen

Az NB II-ben is van egy Kisvárda.

Ami az NB I-ben a Kisvárda, a bajnokság meglepetéscsapata, az az NB II-ben a Kecskemét, mert a lila-fehérek újoncként úgy állnak a 3. helyen a tabellán, hogy a 2. Vasas mögött 1, az 1. DVTK mögött csak 2 pontos a hátrányuk.

A Magyar Kupában meg az NB I-ben bukdácsoló Kispest ellen lépnek pályára.

„Szeretnénk abban hinni a stábommal és a csapatommal, hogy méltó ellenfelei leszünk a Honvédnak. A Honvéd egy nagyon nagy brand, egy nagyon nagy név. Most is állítom, hogy rendkívül erős játékosállományuk van, akár a külföldi, akár a magyar játékosaikat nézzük, többen a válogatott kapuján is kopogtattak már, mögöttük van ráadásul az ország egyik legjobb akadémiája. Természetesen bízunk abban, illetve el is akarjuk hitetni egymással, hogy egyetlen mérkőzésen egy olyan teljesítményt tudunk nyújtani, amivel meg tudjuk nehezíteni a Honvéd dolgát. Emellett mindenki bízik benne, hogy át tudunk élni egy olyan csodát, mint amit tavaly ősszel a Debrecen ellen” – mondta Szabó István, a KTE vezetőedzője.

A klub honlapja a szakvezetőt a fiáról is megkérdezte, aki a Honvédban játszik:

„Hétfő este nagyon röviden beszéltünk, jegyek miatt hívott és érdeklődött. Érdekes módon előtte nem nagyon vette fel nekem… Ez nálunk is egy kis játék, teljesen megértem ugyanakkor. Nagyon tisztelem amiatt, hogy profi, imádja a csapatát, ott szeretne jól teljesíteni, alig várja az esélyt. A másik oldalon ott vagyok én, kecskemétiként a KTE sikereiért dolgozom profi edzőként. Természetes, hogy szeretnénk a csapattal egy nagyszerű eredménnyel megörvendeztetni a közönséget. Reményeink szerint minél nagyobb létszámban lesznek kint most is a szurkolók. Erre a 90 vagy 120 percre biztosan el fog tűnni köztünk a családi kapocs és a szeretet, de természetesen ha lesz rá lehetőség, akkor a meccs után meg fogom ölelni és biztosan beszélünk pár percet. A mérkőzés alatt elképzelhetetlen, hogy vele foglalkozzak a csapatom helyett, emellett azt szeretném, ha a lefújás után ő gratulálna nekünk.”

Nebojsa Vignjevics vereséggel kezdett a Honvéd kispadján Kisvárdán, ami papírformának is tekinthető, mégis fájó volt a vereség nagyon a kispestieknek, mert 2-1-re is vezettek.

„Következő riválisunk keretében is szerepelnek ismerős játékosok, a Kecskemét újonc a másodosztályban, ehhez képest az NB I-be jutásra esélyes csapatok egyike, ennek megfelelően nem számítok könnyű meccsre szerdán, de tudjuk, nyernünk kell. Komoly céljaink vannak a kupában, úgy kell megérkeznünk Kecskemétre, hogy készen állunk a küzdelemre és kiharcoljuk a továbbjutást! Ellenfelünknél több rutinos játékos és tehetséges fiatal is szerepel, biztos motiválja őket, hogy NB I-es csapattal találkoznak, viszont tudom, hogy az én játékosaim is motiváltak lesznek, hiszen tovább akarunk jutni. Számomra minden mérkőzés egyformán fontos, nem teszek különbséget a bajnokság, a kupa, vagy éppen a barátságos meccsek között. Ráadásul mi vagyunk a Budapest Honvéd, ennek megfelelően kell teljesíteni, és el kell kezdenünk gyűjteni a győzelmeket- mondta Nebojsa Vignjevics.

Kezdés 17.15-kor.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC