nb1.hu

Csíkszereda: öt játékos érkezett

A Puskás Akadémia egykori futballistáját is szerződtették.

A ROMÁN MÁSODOSZTÁLYBAN HETEDIK HELYEN ÁLLÓ CSÍKSZEREDA KÖZLEMÉNYE:

"Sajtótájékoztató keretében mutattuk be új igazolásainkat.

Hátvéd posztra visszatért Csiszer Balázs, saját nevelésű játékosunk, aki a Sepsi OSK csapatánál szerzett első osztályú tapasztalatot.

Szintén hazatért Vita Dániel, aki 2018-ban került a Puskás Akadémiához, rá is hátvédként számítunk.

A nyárádszeredai születésű Moga Bogdan kapus is csatlakozott a kerethez.

Tajti Balázs Magyarországon, a Gárdony csapatánál szerepelt legutóbb, de korábban másodosztályú csapatoknál is megfordult.

Csatárposzton is erősítettünk, Sargis Metoyan az örmény másodosztály őszi idényének gólkirálya is nálunk folytatja.

Cseke Szilárd sportigazgató hozzátette, hogy két kölcsönben játszó futballistánk is a csapattal készül, így Berkeczi Csongor és Bartók Alpár is kiharcolhatja a helyét a keretben a téli felkészülés ideje alatt.

Mint ismert, Bor Dávid Békéscsabára igazolt, Rotar Bogdan kölcsönbe visszatért a Sellenberk csapatához, de távozott Ribánszky László, a litván Rokas Krusnauskas, valamint Aszalos Richárd.

A sajtótájékoztatón Suciu Valentin kifejtette: minden csapatnak szüksége van némi frissítésre, de a keret magja megmaradt és mindenkinek a pályán kell bizonyítania.

„Remélem a rajtig, fel tudunk úgy készülni, hogy fizikailag, taktikailag is készen fogunk állni a bajnokság kezdésére és a sérülések is elkerülnek bennünket” – fogalmazott a szakember.

A vezetőedző azt is elmondta, a cél továbbra is a legjobb hat közé kerülés, ezzel a felsőházi rájátszás elérése, ám ez nem csupán az FK Csíkszeredán, hanem az ellenfelek eredményein is múlik. Csapatunk szerdán hazai pályán edzőmeccset játszik a Székelyudvarhelyi FC-vel, majd pénteken kéthetes törökországi edzőtáborral folytatódik a felkészülés."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC