nb1.hu

Megszólalt a vezetőedző Dárdai Márton sorsáról

A Bayern Münchent fogadják délután.

Marad a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Herthánál Dárdai Márton – vette észre a B.Z. Berlin jelentését az Index.

A napokban a német sajtóban látott napvilágot a hír, miszerint a védő kölcsönben a Baselben folytathatja, de most úgy tűnik, pont került az ügy végére.

 

Hamarosan meg fogja kapni a lehetőséget – nyilatkozta a berliniek vezetőedzője, Tayfun Korkut.

 

Dárdai Pál középső fiát Németország egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon, végigjárta az utánpótlás-válogatottakat, a Herthában alapembernek számított, értékét a Transfermarkt hatmillió euróra becsüli.

Keine Basel-Leihe! Dardai soll sich bei Hertha durchbeißen

B.Z. Erst Herthaner des Jahres, plötzlich chancenlos? Marton Dardai (19) gilt als eines der größten Talente Deutschlands, durchlief alle Nachwuchs-Nationalmannschaften, war Hertha-Stammspieler – bis Tayfun Korkut (47) kam. Deshalb fragen sich viele: Was hat Korkut gegen Dardai? Der Coach: „Gar nichts, er wird in Zukunft seine Minuten bekommen."

Legutóbb novemberben lépett pályára, igaz, sérülés is hátráltatta, de mióta új szakember érkezett a csapat élére, egy percet sem játszott. 

A 13. helyezett Herthával a fiatal védő 2021 nyarán hosszabbított szerződést 2025-ig, a Bundesligában jelenleg 19 találkozón lépett pályára. A fővárosiak vasárnap 17.30-kor a Bayern Münchent fogadják.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC