nb1.hu

Egyre közelebb a ZTE a kiszemelthez

Friss fejlemény van az ügyében.

Január 16-án jelezte az nb1.hu, hogy Todor Todoroski a ZTE-hez igazolhat:

"Zalaegerszegen folytathatja a pályafutását az Észak-macedón válogatott Todor Todoroski – számolt be róla az ekipa.mk.

A ZTE-ben már játszik egy honfitársa, Nikola Serafimov, így könnyebben mehet majd a beilleszkedése. A futballista jelenleg a Radnicki Nis kötelékébe tartozik, nem ismert, hogy meddig köti szerződés a jelenlegi csapatához, de a Transfermarkt 250 ezer euróra becsüli a játékjogának az értékét.

A nyáron az Eszék második együttesétől szerződött a szerb klubhoz, amelyben az őszi szezonban kilenc tétmérkőzésen lépett pályára. Eredeti posztja a védelem jobb oldalán van, ám adott esetben balhátvédként és szélsőként is bevethető. A 180 centiméter magas, jobblábas futballista a Metalurg Szkopjéban nevelkedett, később a Vardarhoz szerződött, onnan 2019 februárjában került az Eszék második csapatához, majd 2020 októberétől tavaly májusig a HNK Sibenikben profiskodott kölcsönben. A transfermarkt.de 250 ezer euróra becsüli az északmacedón korosztályos válogatottakat U17-től U21-ig végigjáró játékos piaci értékét, kérdés, a klubja mennyiért engedné át a ZTE-nek" – írtuk akkor a cikkünkben.

Most új fejleményről számolhatunk be, hiszen a Transfermarkt azt jelzi, hogy Todorovski szerződést bontott a klubjával, vagyis szabadon igazolható. Ebből a helyzetből pedig akár a Zalaegerszeg is profitálhat…

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC