nb1.hu

Törökország: aláírt az Újpesttől búcsúzó csatár – részletek

Hivatalos bejelentés.

Mint azt többször is jeleztük, Junior Tallo, az Újpest támadója a török másodosztályú Samsunspornál folytatja karrierjét.

Íme, a lilák bejelentése:

"Junior Tallo Törökországban folytatja.

Megszületett a megegyezés a két klub között.

Elefántcsontparti csatárunk a török másodosztályú Samsunspornál tölti a tavaszi szezont kölcsönben, melyet később a samsuni együttes véglegesíthet. Tallo 2020 nyarán érkezett klubunkhoz, és ezalatt az idő alatt 40 mérkőzésen lépett pályára lila-fehér színekben. Összesen 12-szer találta be ellenfeleink kapujába, és 8-szor ő maga segítette hozzá csapattársát a gólszerzéshez.

Junior egy érzelmes Instagram-bejegyzésben búcsúzott a csapattól és szurkolóinktól: "Nem is tudom, hogyan kezdjem! Először is ezermillió köszönet a csodálatos pillanatokért és támogatásotokért. Életet és lehetőséget adtatok nekem, hogy újra magas szinten játszhassak, amiért örökké hálás leszek. Köszönöm a csodálatos szurkolóknak a támogatást, én mindig egy leszek közületek! Nagy szeretettel gondolok csapatra és sok szerencsét kívánok a csapattársaimnak, hogy jól sikerüljön a szezon második fele számukra! Utóirat: ez nem egy búcsú, mert mindig egy leszek közületek!"

Köszönünk mindent és további sikereket kívánunk!

Hajrá, Lilák!"

A Samsunspor is köszöntötte őt:

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC