nb1.hu

Odaszúrt a Hertha sportigazgatója Dárdai Pálnak

Szivarozós pillanatokra is célozhatott.

Német sajtóhírek szerint kezdettől fogva fagyos volt a viszony Dárdai Pál vezetőedző és korábbi berlini játékostársából lett főnöke, Fredi Bobic között. A nagy nehezen a német labdarúgó Bundesliga élvonalában tartott Hertha nyáron érkezett új igazgatója novemberben kurtán-furcsán menesztette is a magyar klublegendát, aki idén már másodszor mentette meg imádott csapatát a kieséstől. Dárdai a megállapodásuk szerint azóta sem árul el egy szót sem a nyilvánosságnak a távozásával kapcsolatos véleményéről – annál méltatlanabb, hogy egy játékosa után most Bobic is rendesen beszólt neki.

”Véleményem szerint túl hangosan lett megünnepelve a bennmaradás. A kötelezőt teljesítették, de ezért nem kell nagy bulit rendezni – mondta Bobic, a sajtóvisszhang szerint egyértelműen arra célozva, hogy a bennmaradás után Dárdai Pál szivarozva nyilatkozott a ZDF adásában. A videót a Ripost vette észre.

A Hertha-vezér azt is elárulta, hogy már a frankfurti munkálkodása idején sem volt lenyűgözve a Hertha passzív játékától.

”Az volt az érzésem, hogy valami mást kell csinálnunk. Pál sokat tett a Hertháért, de nem hagyhattuk figyelmen kívül a csapat és a játékosok fejlődését" – folytatta Bobic, nyilván arra utalva, hogy Dárdai irányításával mindezt nem látta biztosítottnak.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC