nb1.hu

Mi lesz a Kisvárda megbízott vezetőedzőjének a sorsa?

Rákérdeztek az érintettnél.

Vasárnap már beszámoltunk róla, hogy a Kisvárda 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Puskás Akadémiával, az idei utolsó fordulóban.

A Kisvárdának az őszi szezon végén megbízott vezetőedzője volt, Erős Gábor megbízatása összesen öt találkozóra szólt. Ezeken a találkozókon összesen 11 pontot gyűjtött a csapatával, ami igencsak megsüvegelendő.

A Puskás Akadémia elleni meccset követően így nyilatkozott Erős Gábor, miután rákérdeztek a sorsára:

,,Nagyon jól éreztem magam az elmúlt időszakban, nagyon nagy megtiszteltetés volt. Nagyon megpróbáló feladat is volt, nagyon nagy felelősséggel jár ez a pozíció. Élveztem nagyon, a legjobbakat tudom mondani a srácokról, partnerek voltak végig. Ha valaki azt mondja, hogy az öt mérkőzésen 11 megszerzett pont lesz, azt aláírtam volna. A folytatás az kérdéses. Arról volt szó, hogy ez az öt mérkőzés, aztán majd meglátjuk. Most a jól megérdemelt pihenő jön, mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok és nagyon boldog új évet. A többit majd meglátjuk."

Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója korábban úgy nyilatkozott, ha rajta múlna, akkor Erős Gábor lenne a csapat vezetőedzője. Ez azonban jelenleg nem valósulhat meg, ugyanis Erős Gábornak nincs meg a Pro licence.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC