nb1.hu

Simeone: mi a jobb? Ha egy bírót vagy az egyik segítőjét üti meg valaki?

München – Eltiltják-e az argentin szakembert a Bajnokok Ligájától is?

A tegnapi BL-elődöntő visszavágóján semmi különös nem történt. Legalábbis Diego Simeone szempontjából. Az Atlético argentin trénere ugyanis szokásos formáját hozta. Ugyanúgy viselkedett, mint korábban játékosként, vagy mindig szokott edzőként. Őrült fanatikusként űzte és hajtotta azokat a játékosait, akikről egészen konkrétan lerí, hogy a szakadékba is az edzőjük után ugornának.

 

Simeone egyszer a Bayern kispadjával veszett össze, akkor Frank Ribéry nyugtatta meg, majd a rendes játékidő leteltekor, mikor cseréhez készülődtek, megütött valakit az oldalvonal mellett. Elsőre mindenki azt gondolta, hogy a negyedik játékvezetőnek csapott egyet oda (eddig ugyanis az volt a megszokott, hogy az ő feladata a cserék felmutatása), de most úgy tűnik, az egyik segítőjére pöccent be. A hírek szerint ugyanis Pedro Pablo Matesanz, az Atlético által a mérkőzésre hivatalosan delegált vezető volt az, aki Simeone szerint szerencsétlenkedett.

 

 

Sok helyen azt írják, éppen emiatt úszhatja majd meg a tréner a büntetést. Viszont az is benne lehet a pakliban, hogy az UEFA szerint teljesen mindegy kit ütött meg, mert a szándék és a mozdulat számít. És annak sincsen ám túl jó üzenete (leszámítva a Simeone-fanokat, akiknek teljesen mindegy, hogyan viselkedik a szakember, akkor is imádják őt, sőt, minél fanatikusabb, annál jobban kedvelik), hogy valaki a saját kollégájával bánik így.

 

Simeone egyébként a bajnokság utolsó három meccsén sem lehet ott a csapatával. A Rayo ellen már játszott nélküle az Atlético, és ugyanúgy szenvedett, mint bármikor máskor, amikor nem a fanatikus tréner irányította a játékosait az oldalvonal mellől.

 

Mert Simeone és az eltiltások kéz a kézben járnak egymással…

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC