nb1.hu

Paks-Honvéd: Horváth Ferenc szerint nincs más választás

Kedvező paksi számháború.

Péntek este a Paks-Honvéd meccsel kezdődik az NB I 15. fordulója.

Két ellentétes állapotban lévő csapat találkozik (holott csak két pont és egy hely választja el őket a tabellán, a Paks a 6., a Honvéd a 7. jelenleg), hisz a paksiak a válogatott szünet után jó formában tértek vissza (otthon magabiztos, 4-1-es győzelem a Puskás Akadémia ellen, majd 1-1-es döntetlen a DVSC vendégeként), míg a kispestiek az MTK elleni sikert követően kikaptak az Újpesttől a Bozsik Arénában, így az is felmerült, hogy Horváth Ferenc távozik a vezetőedzői posztról. Erről itt írtunk:

Hogy valóban ez lesz-e Horváth utolsó találkozója a Honvéd kispadján, nem tudni, mindenesetre érzi, hogy nem lesz könnyű dolguk a Paks ellen.

„Hozzánk hasonlóan az utóbbi időszakban a Paks sem mutatta a legjobb formáját, de nem szabad ebből kiindulni, ahogyan az augusztusi hazai sikerünk sem lehet mérvadó. Erős, támadófutballt játszó riválishoz látogatunk, ráadásul eltiltás miatt Batik Bence és Ivan Lovric is hiányzik majd. A nehézségekből azonban erőt kell merítenünk, közösen, egy irányba húzva kell futballoznunk. Csak a péntek esti meccsre szabad fókuszálni, ezen túl minden mást ki kell zárni, nincs más választásunk, meg kell szerezni a három pontot!“

Bognár Györgyék mindeközben nem akármilyen statisztikát hoztak elő: 2018 májusa óta nem tudott nyerni a Honvéd Pakson. Igaz, a két csapat legutóbbi bajnokiján, idén augusztusban a kispestiek a Bozsik Arénában 3-1-re győztek.

Hogy ki lehet továbbra is nagyon fontos láncszem Bognár számára, arról itt írtunk:

A találkozó 20 órakor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC