nb1.hu

Döbbenetes pénzért focizik a DVSC-ben Németh Krisztián

Tőzsér Dániel nyilatkozott.

A Telexnek adott interjút Tőzsér Dániel a DVSC sportigazgatója. A hosszú beszélgetésben sok mindenről volt szó, többek között például Huszti menesztéséről, de talán a legérdekesebb az egészben az Németh Krisztián fizetése volt.

Németh Krisztián idén szeptember végén került a Lokihoz, mióta január óta nem volt klubja, miután elváltak az útjai az amerikai Columbus Crew-al. A támadó eddig öt bajnokin lépett pályára a Debrecenben, valamint egy Magyar Kupa-meccsen, mindkét sorozatban eddig 1-1 gólt lőtt.

Az interjú azt a részletét, amikor a játékos elképesztő fizetéséről van szó, szó szerint idézzük:

,,Nagyon sokszor felmerül a csapattal kapcsolatban a szerb menedzser, Vladan Filipovics neve. Miért baj az, hogy sok játékosnak ő az ügynöke? Husztinak is ő volt, és önnek is annak idején.

Nem látom ezt problémának. Azok sem tudják elmondani, hogy mi a baj vele, akik szóba hozzák. Előfordult már, hogy leültem egy hangoskodóval, megkérdeztem, mi a gond. Nem kaptam rá érdemi választ. Lerágott csont ez, más menedzser is közvetített ide játékost, és más csapatokban is ott vannak Filipovics játékosai. Vele egyébként éppen hogy keményebben tárgyalok, hogy véletlenül se hulljon rám vissza, hogy az egykori menedzseremnek segítek. Mondok egy példát, Németh Krisztiánét. Minimálbérért futballozik nálunk. Nincs mögötte bónusz. 115 ezer forintot kap. Azért tudom elmondani a keresetét, mert felhatalmazott rá. A klub is. Ő azért jöhetett ide, mert Filipovics az ügynöke. A Honvédnak szép gólt rúgott, és meggyőződésem, hogy sok van még benne. Azt már megszokhattuk, hogy tízmillió edző országa vagyunk, lassan már a tízmillió menedzseré is leszünk, ami nem könnyíti a munkánkat.

A többiek keresetéről megtudhatunk valamit?

Arról nem beszélhetek."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC