nb1.hu

Kisvárda: új edző csatlakozott a stábhoz

A megbízott tréner nyilatkozott.

Mint ismert, Joao Janeiro Dunaszerdahelyre való távozását követően megbízott vezetőedzőként Erős Gábor vette át a Kisvárda irányítását. Az eddigi asszisztensedző a klubhonlapnak nyilatkozott a jelenlegi helyzetről – ebből idézünk.

"Mérhetetlenül büszke vagyok rá, hogy ezt a feladatot kaptam, de természetesen ez nagyon komoly felelősséggel is jár. Azonosulni tudok azzal, hogy öt meccsre szól a megbízatásom, hiszen évek óta tagja vagyok a szakmai stábnak, ott próbálok segíteni, ahova hívnak, amivel megbíznak, a stábbal együtt most ezt a feladatot kell megoldanunk úgy, hogy a lehető legjobb tudásunk szerint dolgozzunk. Bízunk benne, hogy ezen az öt mérkőzésen eredményesen szerepelünk majd. Rendkívül jó kapcsolatot ápoltam eddigi vezetőedzőnkkel, Joao Janeiróval, rengeteget tudtam tőle tanulni, és szeretném azt folytatni, amit ebben a szezonban vele elkezdtünk. Az első dolog az volt, amit a srácoknak hangsúlyoztam, nem szeretném túljátszani a szerepemet, és tisztában is vagyok vele, hogy ez a feladat mivel jár. Megpróbálom megtalálni velük azt a közvetlen kapcsolatot, amely mellett nem kell korbácsot használni. Profi játékosokról beszélünk, tudják, mi fontos nekik és a csapatnak is, úgyhogy szerintem nem lesz ezzel probléma. Megvan a kölcsönös tisztelet, ami alapján bízom a sikeres együttműködésben."

Erős elárulta, mivel telik a válogatott szünet, egyben egy új stábtag érkezését is bejelentette.

"Picikét ismerkedünk a feladattal, illetve az új stábtaggal, az asszisztensedzőként hozzánk belépő Gerliczki Mátéval. Nem jött rosszul, hogy nincs bajnoki meccsünk a hétvégén, kicsit ismerkedünk egymással ebben a felállásban is, még úgy is, ha évek óta együtt dolgozunk, csak eddig más minőségben kaptam szerepet. Készülünk ezen a héten is a következő ellenfélből, de a közvetlen felkészülés a következő bajnokira hétfőtől indul."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC