nb1.hu

Mégis távozik a Kisvárda edzője

Megvan az őszi meccsekre az utódja.

11.08-án már beszámoltunk róla, hogy távozhat a Kisvárda kispadjáról Joao Janeiro, aki Dunaszerdahelyen vállalhat munkát. A szabolcsi csapat most hivatalosan is bejelentette a portugál szakember távozását.

ÍME, A KISVÁRDA HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Kedden úgy tűnt, amilyen hirtelen felmerült, olyan gyorsan le is zárult az edzőkérdés csapatunk körül: Révész Attila sportigazgató nyilatkozott arról a klubhonlapon, hogy bár volt kérője Joao Janeirónak, megegyezés hiányában marad Kisvárdán a vezetőedző.

Szerdán délutánra kiderült, hogy mégsem. A délelőtti edzést még a portugál szakember tartotta, a délutáni előtt viszont már el is köszönt a csapattól.

„Kedden már valóban úgy tűnt, hogy lezárult a történet, szerdán azonban újabb fordulatot vett az ügy – mondta az új fejleményekről Révész Attila. – Joao Janeiro jelezte a szándékát, hogy számára nagy a lehetőség, abban az értelemben is, hogy a családjával együtt tudna lenni, hiszen az új állomáshelyén van portugál nyelvű iskola, ahol a gyermeke iskolába járna, és így együtt lehet a család. Nem titok, ez a klub a Dunaszerdahely, a DAC, amely az anyaországban a legnépszerűbb határontúli klubnak számít, ezért érzelmi síkon is meg tudtak szólítani bennünket, és a két klubnak sikerült egymással megegyezni, illetve a későbbi együttműködés reményében is engedtünk a kérésüknek. Joao Janeiro szerdán elbúcsúzott a csapattól, csütörtökön pedig távozik is Kisvárdáról. A szerda délutáni edzést a naptári évből hátralévő öt bajnoki mérkőzésre vezetőedzőként megbízott Erős Gábor tartotta, az ő ilyen jellegű szerepvállalása alatt lesz időnk megtalálni az új esztendőre a következő vezetőedzőnket. Az asszisztensedzői feladatokkal pedig az U19-es csapatunk eddigi szakvezetőjét, Gerliczki Mátét bíztuk meg.”

Joao Janeirónak klubunk megköszöni az itt töltött hónapokat és az eredményes munkát, további karrierjéhez és életéhez sok sikert és jó egészséget kívánunk! Az új feladattal megbízott Erős Gábornak és Gerliczki Máténak pedig sok sikert kívánunk a folytatáshoz!"

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC