nb1.hu

Lencse László úgy érzi, neki is van szerepe a PAFC kiesésében

Budapest – Nebojsa Vignjevics a mérkőzés után élesen kritizálta támadóját.

Az OTP Bank Liga 33. fordulójában a Videoton 3-0-ra győzött a Szusza Ferenc Stadionban, ezzel megszerezte az ezüstérmet. Az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a mérkőzés 61.percében lecserélte a magyar válogatott keretbe meghívott Lencse Lászlót. Sokan azt gondolták, hogy a lila-fehérek trénere csak pihenőt adott a támadónak a jövő heti MK-döntő miatt, de a találkozó utáni sajtótájékoztatón tisztába tette a dolgokat.

 

– Lencse László első újpesti mérkőzésén gólpasszal járult hozzá a csapat sikeréhez, és száz százalékot adott ki magából, mind fizikailag és fejben is – mondta Nebojsa Vignjevics az nb1.hu-nak. – Azután jöttek olyan mérkőzései – mondjuk a Puskás Akadémia elleni – amikor nem nyújtotta a maximumot sem fejben, sem akaraterőben. Lehet jól játszani, vagy rosszul, de aki száz százalékot nyújt, azt nem fogom lecserélni. Aki viszont csak hatvan százalékot nyújt, azt le fogom cserélni. Ez történt most. Lencse László nagyon jó játékos lehetne. Lehet, hogy a korábbi csapataiban elég volt, hogy csak ennyit adott ki magából, de nálam nem.

Az Újpest FC támadója, Lencse László nem gondolja, hogy rosszul futballozott.

 

– Fél órán keresztül nagyon jól futballoztunk, de a kiállítás eldöntötte a mérkőzést. Nagyon jó csapat ellen játszottunk, amely megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Jövő héten kupagyőzelemmel szeretnénk kárpótolni a szurkolóinkat. – kezdte Lencse László, aki nem tudja miért kellett a 61. percben lejönnie a pályáról. – Erről meg kell kérdezni a mestert. Nem érzem, hogy rosszul ment volna a játék, azt sem hogy olyan hibát követtem volna el, ami miatt hatvan perc után le kellett volna cserélni – folytatta az Újpest kölcsönjátékosa, aki papíron az NB I-ből kieső Puskás Akadémia játékosa. – Nagyon sajnálom a fiúkat. Az első félévben én is játszottam, úgyhogy részese vagyok a kudarcnak. Egyelőre nem tudom mi lesz a közeljövőben.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC