nb1.hu

Szeged-Mezőkövesd: Vukmir dicsért, Supka tévedett – reakciók

A legfontosabb feladatot is elmondta Kövesd edzője.

A Puskás Akadémiához és a DVSC-hez hasonlóan a Mezőkövesd is NB II-es csapattal szemben vérzett el szerdán a MOL Magyar Kupában. Supka Attila csapatát a Szeged állította meg tizenegyespárbaj után.

SZEGED-CSANÁD GA–MEZŐKÖVESD 1–1 (1–1, 1–1, 1–1) – 11-esekkel 3–1
Szeged, 1000 néző. Vezette:
Antal Péter (Bornemissza Norbert, Belicza Bence Péter)
SZEGED: Takács J. – Ódor, Vári, Tóth G., Bitó – Farkas A. – Gréczi (Simon Á., 91.), Dobos Á. (Kővári, 65.), Gajdos (Kovács M., 65.), Kóródi (Horváth K., 91.) – Germán (Haruna, 65.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
MEZŐKÖVESD: Antal B. (Tordai, 24.) – Farkas D., Pillár, Baki (Derekas, 118.), Hector – Madarász (Kocsis G., 75.), Chrien (Cseri, 56.) – Vojtus (Cseke, 56.), Calcan (Jurina, 56.), Nagy D. – Drazics. Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerző: Calcan (0–1) a 14., Tóth G. (1–1) a 31. percben

A gólok története:

14. perc: Calcan harcolt a labdáért Vári Barnabással, a ránézésre szabálytalan megmozdulást továbbengedte a játékvezető, így a vendégjátékos továbbvihette az akciót és a kapuba lőtt. 0-1!

31. perc: Gréczi adta be a sarokrúgást, ami egy védőn megpattant, a labda Tóth elé  került, aki nem hibázott közvetlen közelről. 1-1!

Reakciók:

Dragan Vukmir: "Úgy gondolom, hogy megérdemelt győzelmet arattunk, jól játszottunk, sok helyzetünk volt és nagyot küzdöttünk. Gratulálok csapatomnak a továbbjutáshoz." (mezokovesdzsory.hu)

Supka Attila: "Az első negyedórában nagyon jó teljesítményt nyújtottunk,azt játszottuk, amit megbeszéltünk és a vezetést is sikerült megszereznünk. Azt gondoltam, hogy a gól megnyugtat bennünket, viszont ezután sok párharcot veszítettünk, de ezzel együtt is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. A második félidő végén szintén több nagy lehetőséget kidolgoztunk, de nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket. A 11-es párbaj már lutri, sajnos nem jöttünk ki jól belőle. Százhúsz percet töltöttünk a pályán, most az a legfontosabb, hogy megfelelő állapotba kerüljünk a szombati Újpest elleni mérkőzésig." (mezokovesdzsory.hu)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC