nb1.hu

Magyarország-Albánia: milyen érzés lesz magyar szurkolók nélkül játszani?

Csapattársának megmondta a tutit a válogatott védője.

Mint ismert, a magyar válogatott szombat este Albániát fogadja nagyon fontos világbajnoki selejtezőn, azonban a FIFA büntetése értelmében nem lehetnek nézők a találkozón.

Többek között erről is nyilatkozott kedden Telkiben Bolla Bendegúz, a válogatott remek formában lévő (klubja, a Grasshoppers két előző bajnokiján is betalált) jobbhátvédje.

"Sikerült betalálnom az elmúlt két meccsen, úgyhogy tényleg jó formában érkeztem a válogatotthoz és bizakodva várom az albánok és az angolok elleni találkozót, ha lehetőséget kapok. Megjegyeztem Ermir Lenjaninak (Bolla albán csapattársa a svájciaknál – a szerk.), hogy szeretném, ha vesztesen távozna innen, tehát szeretnénk visszavágni és nyerni. Elég direkt futballt játszanak az albánok, keresik a párharcokat, az egy az egyeket, harcias csapat, és szerintem ebben voltunk lemaradva az ottani mérkőzésen, úgyhogy ezen mindenféleképpen javítanunk kell, ha győzni szeretnénk itthon. Az elejétől kezdve nagy nyomást kell helyeznünk rájuk, helyzeteket kialakítani és ezeket kihasználni, és ha ez meglesz, nem lehet probléma. Ha a statisztikát nézzük, mondhatnánk azt, hogy előny számunkra, hogy nincsenek nézők, de nagyon nagy hiányosság lesz nélkülük, hisz nagy hangulatot szoktak csinálni a stadionban. Sajnos most ez a helyzet, így is meg kell oldani a dolgokat."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC