nb1.hu

A Liverpool menedzsere nyilatkozott.

A magyar válogatottra októberben két vb-selejtező vár. Marco Rossi csapata október 9-én Albániát látja vendégül, míg három nappal később Anglia otthonában fog vizitálni. 

Kedden már jeleztük, hogy Harry Maguire lemaradhat az Anglia-Magyarország mérkőzésről. A Manchester United játékosának a vádlijával akadnak gondjai:

Maguire mellett Trent Alexander-Arnold játéka is kérdésessé vált. A Liverpool futballistájának izomsérülése van, erről Jürgen Klopp beszélt.

"Valószínűtlen, hogy Trent a Manchester City elleni meccsig felépül. Nincsen olyan izomsérülés, ami ennyi idő alatt rendbe jönne. Szerintem a válogatott szünet után térhet vissza a csapatba. Természetesen nem nekem kell meghoznom ezt a döntést, de nem hinném, hogy az angol válogatottal tarthat majd a vb-selejtezők során" – idézi Kloppot az nso.hu.

A 22 esztendős Trent Alexander-Arnold eddig 14 alkalommal lépett pályára az angol válogatottban. A mostani idényben hat tétmeccsen jutott szóhoz a Poolban, a meccsek során három gólpasszt osztott ki. 

A tervek szerint Gareth Southgate csütörtökön hirdeti ki a keretét az Andorra és a Magyarország elleni meccsekre.

A szigetországiak egyébként 6 meccs után veretlenek az I-csoportban, tizenhat pontjukkal vezetik a csoportot. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC