nb1.hu

A magyar válogatottnál is dolgozott a kiszemelt.

A Zalaegerszeg az előző fordulóban 5-2-es vereséget szenvedett a Paks ellen. Waltner Róbert tanítványai hét meccs alatt mindössze öt pontot szereztek, ezzel jelenleg a 10. helyen állnak. 

Az eredménysor láttán nem meglepő, hogy sokak szerint az edzőváltás is benne van a pakliban a ZTE-nél. Ezzel a témával egyébként az nb1.hu is foglalkozott szombaton.

Az nso.hu arról számol be, hogy állítólag a ZTE elöljárói felvették a kapcsolatot Aczél Zoltánnal. Az 54 esztendős tréner jelenleg az NB III Közép csoportjában érdekelt Kozármislenyt irányítja. Nem is teszi rosszul a dolgát Aczél a Baranya megyei klubnál, hiszen kilenc forduló után veretlen a csapat, 23 pontjának köszönhetően pedig a második pozícióból várhatja a folytatást.

Egyébként az nso.hu értesülését a kapcsolatfelvételről Feleki Attila, a Kozármisleny ügyvezetője is megerősítette. A megállapodás még nem született meg a felek között, Aczél a Kozármislennyel és a ZTE-vel is egyeztetni fog a napokban, ezt követően születhet döntés az ügyben. 

"Aczél az élvonalban korábban dolgozott REAC-nál, Siófokon, Diósgyőrben és a Haladásnál is, ám 2011-ben a fogadási csalási ügyben őrizetbe vette a rendőrség, így nem folytathatta szombathelyi munkáját. Az MLSZ egy időre el is tiltotta a munkavégzéstől, 2017-ben pedig a Fővárosi Ítélőtábla bűnösnek találta, felfüggesztetett börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélte" – idézi a portál Aczél eddigi állomásait.

Azt érdemes megjegyezni a szakemberről, hogy 2008 és 2010 között Erwin Koeman segítője volt a magyar válogatottnál. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC