nb1.hu

Edzőmeccset játszik a Honvéd és a Kisvárda is, a Vidi gálameccsre készül

Oltják a Puskás akadémistáit.

HONVÉD

"A világbajnoki selejtezők miatt a hétvégén nem lesz bajnoki forduló az OTP Bank Ligában, de így sem maradunk Honvéd-meccs nélkül, hiszen csapatunk szeptember 3-án, pénteken 11:00 óráról a Budafok együttesét fogadja a Magyar Futball Akadémián.

A felkészülési találkozóra a belépés ingyenes (védettségi igazolvány, vagy a védettséget igazoló applikáció kötelező!), s szurkolóink nemcsak a helyszínen hanem streamen keresztül is követhetik majd a mérkőzést."

KISVÁRDA

"Szerda reggel!" – így búcsúzott játékosaitól Joao Janeiro a szombati, Mezőkövesd elleni bajnoki (2–0) után, ennek megfelelően a válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünet hetének harmadik napján találkoztak, és edzettek újra a kisvárdai játékosok. Kell-e mondani a gyakorlás jó hangulatban telt a listavezetőnél.

Szerdán két edzés szerepelt a programban, csütörtökön egy gyakorlás lesz, pénteken pedig edzőmeccs az ukrán első osztályú Verezs Rivnye ellen. A mérkőzés a Várkerti Stadionban lesz, a közönség előtt nyilvános, védettségi igazolvánnyal meg lehet tekinteni az összecsapást."

MOL FEHÉRVÁR

A Rakow Częstochowa elleni, pénteki lengyelországi gálameccsre készülő fehérvári klub a honlapján osztott meg egy videót a csapat szerdai edzéséről:

PUSKÁS AKADÉMIA

"Orvosi csoportunk vezetője, dr. Pelle Judit sürgeti a fiatalabb játékosok szüleit is, hogy oltassák be gyermeküket. A bajnoki rajt és a tanév kezdete miatt nagy szükség van a védettségre, ráadásul nincs miért aggódni."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC