nb1.hu

Feszült meccsen erősítette dobogós álmát a DVSC

Debrecen – A DVTK-nak csak villanásai voltak a keleti rangadón.

A dobogóért harcoló Debrecen a fordulót megelőzően mindössze kilencedik helyen tanyázó, ám a kiesés rémétől már nem fenyegetett Diósgyőrt fogadta a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga 32. fordulójában.

 

A Loki erősen kezdett, a DVTK nem találta önmagát, ennek köszönhetően Aleksandar Jovanovic góljával már a 13. percben vezetéshez jutott a debreceni gárda. A gólt követően is folytatódott a Diósgyőr enervált játéka, így nem volt meglepő, hogy még 20 perc sem telt el, és a korábbi miskolci, Takács Tamás góljának köszönhetően már kettővel ment a DVSC.

 

Ezt követően is maradt támadásban a DVSC, egyértelműen irányította a játékot, de nem tudta végleg lezárni a meccset, ez pedig meg is bosszulta önmagát.

 

Az utolsó öt minutumban ugyanis felébredt a Diósgyőr és Egerszegi Tamás visszahozta a találatával a borsodi együttes reményeit a második játékrészre.

 

A második játékrész már közel sem kezdődött olyan iramban és eseménydúsan, mint az első, sokkal megfontoltabban játszottak a csapatok, ám azért így sem volt nyugodt a meccs, érezhető volt a feszültség.

 

A 70. percben aztán végleg eldöntötte a Debrecen a három pont sorsát: Bódi Ádám megpattanó lövése kötött ki Rados kapujában.

 

A legvégén még kakaskodtak a felek, ez is jól mutatta, azért nagy feszültség volt a játékosokban a találkozón, ám a tényen ez sem változtat, a Loki továbbra is harcban van a dobogóért a sikerével.

 

Debrecen–Diósgyőr 3-1 (2-1). A mérkőzés élő közvetítése a linkre kattintva olvasható!

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC