nb1.hu

Órisái elszántság Felcsúton, Horváth Ferenc és a nyomás – várakozások

Egy vezetőedző biztos hiányozni fog.

Két meccset játszanak ma az NB I-ben, a Puskás Akadémia Zalaegerszegre látogat, míg az Újpest a Honvédot fogadja. Cikkünkben összeszedtük a főszereplők meccs előtti várakozásait.

ZTE-Puskás Akadémia, 17.45

Waltner Róbert jelenleg az eltiltását tölti, a kispadon a segítői foglalnak majd helyet.

Spandler Csaba (Puskás Akadémia): 

Újpest-Honvéd, 20.00

Csütörtökön kiesett a Konferencia Ligából az Újpest, azt a meccset követően így nyilatkozott Michael Oenning vezetőedző:

Horváth Ferenc (Honvéd): ,,„Csalódottak vagyunk mindannyian a szezonkezdet miatt, nem erre számítottunk, nem tudtunk még pontot szerezni és a játékunkon is javítani kell, ennek szellemében dolgoztunk a héten. Tudjuk, hogy a szurkolók is jobb rajtot reméltek és többet várnak a csapattól, teljes mértékben megértjük őket, mi is így vagyunk ezzel. Érezzük a nyomást, de ez része a labdarúgásnak, aki ezt nem bírja, az ne menjen profi futballistának! Kielemeztük az eddigi meccseinket, látjuk a hibákat és nem szabad ezeket újra elkövetni. Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy az Újpestnek hétközben nemzetközi meccse volt, nem számít, hogy ki kap lehetőséget az ellenfélnél, vagy éppen nálunk, egy a fontos, hogy minden idegszálunkkal arra fókuszáljunk, hogy fegyelmezetten, csapatként, pontosan futballozzunk, mutassuk meg, hogy többre vagyunk annál képesek, mint amit az első két fordulóban, illetve az előző szezonban elértünk. A hét elején azt mondtam a srácoknak, hogy tizenegy olyan embert keresek, aki az életéért küzd a pályán – hiszek a csapatban és hiszem, hogy ezt be tudjuk bizonyítani!”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC