nb1.hu

BL: ezekkel a csapatokkal küzdhet meg a Fradi a csoportkörért

Előtte egy fontos feladatot kell teljesíteni.

A Ferencváros eddig két kört is sikerrel vett a BL-selejtezőben idén. A zöld-fehérek előbb a koszovói Prishtinát búcsúztatták, míg a legutóbbi kanyarban a litván Zalgirist fektették két vállra.

A Fradi következő ellenfele az SK Slavia Praha lesz, a párharc első meccsét augusztus 4-én rendezik meg a Groupama Arénában. Az is eldőlt, hogy ha az FTC a cseheket is felülmúlja, akkor a rájátszásban kiemelt lenne.

Íme a fradi.hu közleménye arról, hogy kik lehetnek a lehetséges ellenfelek a playoffban:

"Mint ismert, magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2021. augusztus 4-én, szerdán az SK Slavia Prahát fogadja a BL-selejtező 3. fordulójának első meccsén. 

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) még a mérkőzés előtt, hétfőn elkészíti a Bajnokok Ligája-kvalifikáció rájátszáskörének párosításait. Ezt megelőzően pedig szűkült a lehetséges ellenfeleink listája.

A Slavia kiejtése esetén a kiemeltek közé kerülne a Ferencváros, így a nem kiemeltek közül kapna ellenfelet a BL-csoportkörért zajló selejtezőkörben.

Együttesünk a dán Brondby mellett a kolozsvári CFR és a svájci Young Boys, a szerb Crvena zvezda és a moldáv FC Sheriff Tirapsol vagy a svéd Malmö és a skót bajnok Rangers párharcának győztesével találkozhat, amennyiben búcsúztatja cseh riválisát."
 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC