nb1.hu

Megvan a Magyar Kupa első fordulójának menetrendeje, távozott Pintér Attila légiósa

Hivatalos bejelentések.

MAGYAR KUPA
Augusztus 7-én, 11.00 órakor rajtol el a MOL Magyar Kupa 2021-2022-es szezonja – írta meg a hivatalos honlapján az MLSZ.

A sorozatban 160 csapat fog részt venni, a 12 NB I-es és 20 NB II-es klub mellett az összes olyan NB III-as sportszervezet is, amely nem indít csapatot az élvonalban vagy a másodosztályban. A három legmagasabb osztály 81 csapata mellett a megyei osztályokból 79 együttes szerepel a sorozatban, méghozzá azok, amelyek a 2020/2021-es Megyei Kupában a legjobban szerepeltek (megyénként 2-6 csapat).

Az első fordulóban az NB III-as és alacsonyabb osztályú egyesületek lépnek pályára. A párosítások már korábban, július 19-én kiderültek, most pedig biztossá váltak a kezdési időpontok is, amelyek elérhetőek az Adatbankban.

Az idei legelső párharcot a megyei I. osztályú MUN SE és a Csepel FC vívja augusztus 7-én, 11.00-tól. Ezen a hétvégén 128 csapat verseng az első körben és a legtöbb találkozót délutánonként, 16.30-tól rendezik.

MEZŐKÖVESD
Távozott Mezőkövesdről és az FK Minajban folytatja a pályafutását Mykhaylo Meskhi – számolt be róla az ukrán klub a hivatalos oldalán.

Представляємо перших новачків команди! Два півзахисника з "Маріуполя" та гравець з угорської ліги – FC Minaj

Представляємо перших новачків команди! Два півзахисника з "Маріуполя" та гравець з угорської ліги В новому сезоні кольори нашої команди будуть представляти відразу два молодих футболісти з "Маріуполя" – це Антон Байдал та Ельдар Кулієв. Антон Байдал – 21-річний футболіст, за позицією – вінгер. Вихованець донецького "Шахтаря".

A Transfermarkt adatai szerint ingyen került az új csapatához a játékos, a kontraktusa 2023. június 30-ig szól. A német portál 150 ezer euróra becsüli Meskhi játékjogának a piaci értékét.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC