nb1.hu

KL: megvan a Puskás Akadémia legnagyobb hiányossága?

Az ellenfél edzője az esélyeket is latolgatta.

Mint ismert, 1-1-ről várja a Puskás Akadémia a finn Inter Turku elleni Konferencia Liga-selejtező csütörtök esti visszavágóját (kezdés: 20.00, Pancho Aréna).

Szerdán a felcsútiak után a finnek is megtartották a sajtótájékoztatót, méghozzá José Riveiro vezetőedző latolgatta az esélyeket.

"Az első meccs kiegyenlített volt, sőt, voltak időszakok a második félidőben, amikor jó munkát végeztünk és éreztük, hogy van keresnivalónk ebben a párharcban. Más lesz a holnapi találkozó, hisz jobban ismeri egymást a két csapat. Többet kell kezdeményeznie a Puskásnak, de motiváltak és alázatosak vaguynk, jó meccset akarunk játszani. Nehéz lesz, de tudjuk, hogy nyerni is tudunk."

Az nb1.hu kérdésére Riveiro elmondta: a turkui 90 perc során azt tapasztalták, a Puskás a gyors átmenetek során tud veszélyes helyzeteket kialakítani és a támadásokban bizonyították be, milyen tehetséges játékosaik vannak.

 

"Jól használájk ki a hibákat és gyorsan feljutnak a kapu elé, viszont szenvednek, ha az ellenfél támadása sokáig tart, ekkor szervezetlenné is válhatnak. Azt kell elérnünk, hogy megakadályozzuk a gyors támadásaikat és amennyire lehet, hosszú ideig kényszerítsük őket a saját térfélen való védekezésre. Ha ez meglesz, nyerni tudunk egy olyan ellenféllel szemben, amely minden tényezőben jobb nálunk. Jól tudjuk, hogy bármi megtörténhet."

KL: bevethetőek lesznek-e a Puskás Akadémia új játékosai? – NB1.hu

 

Tavaly az Európa-ligában a Honvéd búcsúztatta a Turkut. "Vannak hasonlóságok a Honvéd és a Puskás között. Tavaly ugyanúgy tiszteltük a Honvédot, ők is erősebbek voltak nálunk, de bebizonyítottuk, hogy van keresnivalónk, aztán az utolsó percekben pártolt el tőlünk a szerencse. Mindkét csapatban vannak offenzív tehetségek, a Puskásból Kiss, Baluta vagy épp Nagy kiemelendő játékos, és fizikálisan is erősek. Mindig meg szoktuk tekinteni az ellenfelünk utolsó 10-12 meccsét, sok az információnk, ugyanúgy felkészültünk, ahogy tavaly is tettük."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC