nb1.hu

KL: visszatér az Újpest Európába – így lehetsz ott a meccsen

Hivatalos bejelentés.

ÍME, AZ ÚJPEST HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Bejutási feltételek a hazai mérkőzésünkre és minden más szurkolói infó egy helyen.

Még az OTP Bank Liga 2021-22-es kiírásának kezdete előtt elindul a versengés az őszi UEFA Konferencia Liga csoportok helyeiért. Lila-fehér csapatunk a selejtezők második körében csatlakozik a sorozathoz, ahol az FC Vaduzzal harcolunk meg a következő fordulóba jutásért.

Az első összecsapást a Megyeri úton rendezzük július 22-én 21 órától, a magyar jogszabályoknak megfelelően, a nézők számának korlátozása nélkül, tehát akár teltház előtt is fogadhatjuk ellenfelünket!

A 18. életévüket betöltött szurkolóink csak és kizárólag védettségük igazolása után válthatják ki majd a karszalagot, hasonlóan az Európa-bajnokságon bevált és megszokott procedúrához. Kiskorúak csak felnőtt kíséretében lehetnek a lelátón, illetve a 16 és 18 év köztiek, ha rendelkeznek érvényes oltási igazolvánnyal, akkor egyénileg is látogathatják a meccset, de élhetnek a 18 év alattiakra vonatkozó szabályok lehetőségével is.

A visszavágóra július 29-én kerül sor, de liechtensteini vetélytársunk zártkapus meccset tervez, ugyanis stadionjában éppen felújítás zajlik, és ott nem tudja lebonyolítani a találkozót. De igazából ennek csak a saját drukkerei látják kárát, hiszen az UEFA Return to Play Protocol V4 szabálykönyvének értelmében vendégszurkolók egyébként sem látogathatják a selejtező-mérkőzéseket.

 A hazai összecsapásunkra a jegyértékesítés jövő hét kedden kezdődik, azaz július 13-án, de természetesen arról még bővebb információkkal jelentkezünk a hét elején. Ami biztos, hogy ezzel egyidőben a bérletárusítás is megkezdődik a 2021-22-es szezonra, amik érvényesek lesznek a Szusza Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő Európa Konferencia Liga találkozó(k)ra.

Keressétek a jegyinfót kedden, 13-án, és szurkoljunk együtt a fiúknak a helyszínen, hogy sikerrel vegyék az első kanyart az EKL-ben!

Hajrá, Lilák!"

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC