nb1.hu

BL-selejtező: melyik játékosoktól tart az FTC ellenfelének edzője?

Az edzőváltásból is profitálnának.

Az FTC közleménye:

"Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk sajtótájékoztatója után keddi BL-selejtezős ellenfelünk, a koszovói bajnok FC Prishtina is megtartotta a maga sajtóeseményét a párharc első felvonásának otthont adó Groupama Arénában. A vendégcsapat részéről a vezetőedző, Zekirija Ramadani válaszolt a kérdésekre.

BL-selejtező: az új edzőt is dicsérte a Fradi játékosa – reakciók – NB1.hu

 

– 2020 szeptemberében, már a bajnokság megkezdése után kerültem a csapat élére, így nem voltam könnyű helyzetben, végül egy 15 meccses veretlenségi sorozatnak köszönhetően sikerült ledolgoznunk a nagy hátrányt és megnyertük a koszovói bajnokságot – emlékeztetett az észak-macedón és albán állampolgársággal is rendelkező edző. – Ami a keddi mérkőzést illeti: tisztában vagyunk vele, hogy milyen erősségű csapattal állunk szemben. Megnéztük a Ferencváros legutóbbi mérkőzéseit, ezek alapján is kijelenthető, hogy a keddi meccs favoritja a Ferencváros. Ennek ellenére nem fehér zászlót lengetve lépünk majd pályára, mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el. Abban reménykedünk, hogy mivel új vezetőedző van a Ferencváros élén, talán még nem szokott össze az edző és a csapat.

 

Zekirija Ramadani a Prishtina részéről a csapatjátékot emelte ki, mint erősséget, a Fradiból pedig Dibusz Dénest, Tokmac Nguent és Myrto Uzunit nevezte meg, mint veszélyes ellenfelet. Hozzátette: egy döntetlennel már elégedett lenne.

 

– Bízom benne, hogy sikerül betalálnunk. Ez rengeteget számítana, hiszen jó a védekezésünk, ha megszereznénk a vezetést, talán vérmesebb reményeink is lehetnének.

A BL-selejtező 1. fordulójának első mérkőzése kedden 18.00-kor kezdődik a Groupama Arénában."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC