nb1.hu

Óriásit trollkodott Horváth Ferenc a Honvéd meccsén – reakció

Méghozzá saját játékosával.

Mint arról beszámoltunk, a Honvéd felkészülési mérkőzésen 4-1-re verte szerdán az NB II-es Budaörsöt. 

Nem akárkik ünnepelték a hátrányból nagyot fordító Honvédot – részletek – NB1.hu

 

A meccs közben Horváth Ferenc, a kispestiek vezetőedzője nagyot trollkodott az egyik játékosával, Tamás Krisztiánnal. A második félidőben, a sorcserét követően ugyanis Tamás helyett Zsótér Donát játszott balhátvédet, aki gólt szerzett és gólpasszt is adott Bőle Lukácsnak. Utóbbi kapcsán ezt jegyezte meg mosolyogva Horváth Zsótérról: "Meg is van az új posztja, Krisz kezdhetsz aggódni."

A lefújás után értékelt a tréner.

"Sokkal többet kaptam, mint amit vártam. Hétfőn és kedden is két edzés volt, nem gondoltam volna, hogy ez a délelőtt ennyire jó lesz. Az elején kicsit nehezen indult a gépezet, de a végére a srácok legyőzték a fáradtságot. Nagyon szép dolgok voltak sok helyzettel, a végére pedig az eredmény is kikerekedett. A lényeg az, hogy a mozgások automatizmussá váljanak, ebben is folyamatosan lépegetünk előre, több mindent észrevesznek belőle a játékosok, elégedett vagyok teljesen. Nem egyszerű időszak ez egy labdarúgó életében, de dolgozni kell, hogy később eredmény legyen belőle. Nagyon örülünk, ha tudunk négy gólt rúgni egy edzőmeccsen, és a győzelem is fontos, úgyhogy azt mondom, ott vagyunk most, ahol kell" – mondta, majd a betaláló Eppel Mártonról is beszélt.

"Nagyon drukkoltam neki, hogy minél előbb betaláljon, ezáltal lekerüljön róla az első gól előtti stressz. Remélem, sokat fog segíteni a jövőben és elkezdi a gólgyártást."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC