nb1.hu

Loki: az elnök elmondta, kik lesznek a csapat edzői az NB I-ben

Az átigazolási tervek és Dzsudzsák jövője is téma volt.

Vasárnap eldőlt, hogy a Gyirmót mellett a DVSC jutott fel az NB I-be. A Loki bajnokként jutott vissza a legmagasabb osztályba, ahonnan tavaly esett ki. Szabó Péter a haon.hu-nak nyilatkozott az átigazolási tervekről.

Hol folytatja Dzsudzsák Balázs? – NB1.hu

 

"A kiszemeltjeink már jó ideje megvannak, mivel hosszú a szünet így lesz idő velük egyezkedni. A mostani keretből is már tudjuk, hogy ki az, akire számítunk, és kire nem, de amíg nem volt meg az élvonalbeli tagság, addig csak a feljutásra koncentráltunk, a jelenlegi csapatból sem akartunk senkivel megállapodni. De most itt az idő, remélem meg tudunk egyezni azokkal a lejáró szerződésű játékosokkal, akikkel számolunk a jövőben. Köztük van Dzsudzsák Balázs is, vele is meg kell egyezni. A csapatkapitányunk bizonyított ebben az idényben, a tavaszi szezonban sokszor a hátán vitte a csapatot, amellett egy igazi karakter, bízom benne, hogy maradni fog. Amennyiben lesz konkrét szerződéshosszabbítás vagy új igazolás, ahogy eddig is, azonnal beszámolunk róla" – fogalmazott a hajdúsági klub elnöke.

Szabó egyébként azt is elárulta, hogy érkezhetnek légiósok is, de csak olyan posztokra, ahová nem találnak magyar futballistát. Azt is hozzátette, hogy a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor párosnak érvényes szerződése van, és mivel sikerült a feljutás, ők fogják irányítani a DVSC-t a legmagasabb osztályban is. 

 

"Huszti Szabolcséknak a következő szezonra is érvényes szerződésük van, úgy állapodtunk meg velük, ha feljut a gárda az első osztályba tovább folytatódik a munka" – mutatott rá Szabó. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC