nb1.hu

Újra elárulta a titkot Böde Dániel, a középhátvéd

A Bognár-féle Paksot is értékelte.

Középhátvédként is helytállt a mögöttünk hagyott szezonban Böde Dániel. A Paks 34 éves csapatkapitánya a tolnaiak klubhonlapjának értékelte a szezont, amely során sérüléssel is küszködött, s ahol 25 bajnokin négy gólt szerzett.

"Ahogy azt a végső tabella is mutatja, nagyszerű szezonunk volt” – kezdte. „Bognár György érkezésével egy teljesen más futballt kezdtünk el játszani. Nem az addig biztos védekezésből indultunk ki, ami a gólok számában is látszik. Minden meccsen az volt a célunk, többet lőjünk annál, mint amennyit kapunk. Természetesen előtte is ez volt az elképzelésünk, csak most ezt egy teljesen nyíltsisakos, – ahogy vezetőedzőnk fogalmaz – előrefelé védekező játékkal ötvöztük.” 

A negyedik forduló után érkező Bognár György delegálta őt középhátvédnek. 

„Próbálok megfelelni az új feladatomnak, úgy gondlom, ez többé kevésbé sikerül is, de mint azt már sokszor elmondtam, a lényeg, hogy élvezzem a játékot, az pedig még mindig megvan, hiába a védősorban játszom.” 

 

Böde már 396 NB I-es meccset számlál és a 17. szezonjára készül. „Nüanszokon múlnak a dolgok, és mint láthatjuk, a dobogósok kiemelkednek a mezőnyből, viszont onnantól lefelé bárki bármikor bajba kerülhet, egyenlő a mezőny tehát. Ennek tükrében a következő szezonban is oda kell figyelnünk, gyorsan össze kell szednünk a szükséges pontmennyiséget a bentmaradáshoz, aztán gondolkodhatunk a további célokban, mint tettük azt a mostani évadban is.”

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC