nb1.hu

Vége a bajnokságnak: a legfontosabb tudnivalók – a következőről is

A Puskás Akadémia a eddigi legjobb eredményét érte el.

Véget ért az NB I 2020-21-es szezonja, cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat a lezárult és a következő bajnokságról is.

Saját, 76 pontos csúcsát megdöntve lett bajnok a Fradi, sorozatban immáron harmadjára. A következő szezonban is a Bajnokok Ligájában bizonyíthat majd Szerhij Rebrov csapata, akárcsak idén.

Történetének eddigi legjobb helyezését érte el a Puskás Akadémia, miután a második helyen végzett a bajnokságban. A felcsútiak az újonnan létrehozott Konferencia Ligában indulnak majd.

 

Hatalmas kiütésekkel búcsúzott az NB I – NB1.hu

 

 

A harmadik helyen a MOL Fehérvár végzett, ezzel a Vidié a bronzérem. A fehérváriak is a Konferencia Ligában lépnek majd pályára.

A Magyar Kupát az Újpest hódította el, így a lilák is indulhatnak a következő idényben a Konferencia Ligában.

Elbúcsúzott az élvonaltól az újonc Budafok, valamint tíz éve után a DVTK is. Jövőre mind a két csapat az NB II-ben fog szerepelni.

A feljutás még mindig nem dőlt el a másodosztályban, hiszen a Vasas, a DVSC és a Gyirmót is versenyben van még, az utolsó fordulóra marad döntés. Erről bővebben itt lehet olvasni:

 

Feladta a leckét a Loki és a Gyirmót is a Vasasnak – eredmények, tabella

 

 

A következő szezon július 30-án, pénteken kezdődik és 2022. május 15-én zárul. Fontos újítás, hogy a következő idénytől kezdve kötelező lesz az NB I-ben a VAR.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC