nb1.hu

Kisvárda: ketten hosszabbítottak, de mi lesz Supka Attilával?

A vezetőedző sokat sejtető (?) szavai.

Annak szellemében léphet pályára az NB I utolsó, hétvégi fordulójában a Kisvárda, hogy amennyiben legyőzik a Paksot, úgy megszerzik az ötödik helyet a tabellán.

A jó idény ellenére (a bajnoki helyezésen túl Magyar Kupa-elődöntőt játszottak) Supka Attila vezetőedző jövője még kérdéses, hisz nyáron lejár a szerződése, és egyelőre nem hosszabbítottak. Erről maga a tréner nyilatkozott pénteken az nso.hu-nak.

"Lejár a szerződésem, ezzel kapcsolatban még nem volt tárgyalás köztem és Révész Attila sportigazgató között. Az idény utolsó bajnokija következik, remélem, sokan kijönnek a stadionba, és jó eredménnyel búcsúzhatunk el a szurkolóktól. Aztán meglátjuk, mit hoz a jövő" – fogalmazott az 58 esztendős Supka.

Mindeközben a kisvárdaiak honlapjukon tették közzé, hogy két játékossal is hosszabbítottak:

"Már javában tartanak a tárgyalások azokkal a játékosainkkal, akiknek lejár a szerződésük a bajnokság végén. A vasárnapi utolsó forduló előtt két ukrán labdarúgóval jutott egyezségre Révész Attila sportigazgató. Ennek értelmében két ukrán futballistánk, Anton Kravcsenko további két, Bohdan Melnik pedig újabb három évig lesz kisvárdai labdarúgó – az erről szóló dokumentumokat pénteken írták alá a felek.

A 30 esztendős Anton Kravcsenko 2019 januárjában érkezett Kisvárdára, ezidő alatt 37 mérkőzésen jutott szerephez, két gólt szerzett, két gólpasszt adott. A mostani bajnokságban sérülések nehezítették a helyzetét, de a hajrára utolérte magát, az utóbbi négy meccsen rendre lehetőséghez jutott.

A 24 esztendős Bohdan Melnik 2017-ben csatlakozott a kisvárdai csapathoz, és az NB II-es mérkőzésekkel együtt 105 bajnoki meccset játszott eddig. Az NB I-ben 78 találkozónál tart, ezzel Sassá (82) és Lucas (81) mögött harmadik az örök szereplési rangsorban. A jobbhátvédként, újabban pedig belső középpályásként bevetett ukrán játékos neve mellett három gól és öt gólpassz szerepel az NB I-ben. A 2020-2021-es idényben 28 mérkőzésen jutott eddig lehetőséghez.

A két, szerződését meghosszabbító játékosunk kisvárdai pályafutásához további sikereket kívánunk!"

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC