nb1.hu

Budafok: újabb edzőmeccs marad el

A felkészülés is más mederben folytatódik.

Pénteken már jeleztük, hogy nagyon fontos közleményt jelentetett meg a bentmaradásért harcoló Budafok a hivatalos honlapján. 

A bejelentés arról szólt, „hogy NB I-es csapatunknál a szerdai koronavírus-tesztelést követően pozitív eseteket regisztráltak, ezért a szombaton 11 órára tervezett Gyirmót FC Győr elleni felkészülési mérkőzés elmarad. Az érintettek – enyhébb tünetektől eltekintve – jól vannak. Klubunk továbbra is betartja a járványügyi előírásokat és folyamatosan teszteli dolgozóit. A jövő heti, harkányi edzőtáborral kapcsolatban a következő teszteredmények függvényében hozunk döntést.”

Az ígért döntés már meg is született, erről szintén hivatalos közleményben számoltak be az újon elöljárói, íme: „Klubunk vezetői – játékosainkkal és a szakmai stáb tagjaival egyetértésben – úgy döntöttek, hogy csapatunk a jelenlegi járványhelyzetben, biztonsági okokból nem utazik el a jövő heti, harkányi edzőtáborba. Ennek értelmében a jövő péntekre tervezett, NK Osijek elleni mérkőzés is elmarad. Együttesünk a következő két hétben Halásztelken készül majd.”

Az elővigyázatosság, az odafigyelés soha nem árt, a jelenlegi helyzetben meg pláne nem, hiszen kiemelten fontos!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC