nb1.hu

Lesz-e edzőváltás Kisvárdán? – a sportigazgató válaszolt

Nagyon sokan keresték őt.

Az utóbbi napokban jelentek meg arról hírek, hogy miután a Kisvárda az előző három bajnokiján nem szerzett pontot, a klubvezetés menesztheti Supka Attila vezetőedzőt.

A témával az nb1.hu is foglalkozott, mert úgy tudjuk, a legutóbbi mérkőzés (a Puskás Akadémia elleni hazai vereség) lefújása után négyszemközt beszélgetett Supka és Révész Attila sportigazgató. 

Révész csütörtök este az M4 Sport Góóól!2 című műsorának vendégeként nyilatkozott, és természetesen szóba került az edzőváltás kérdésköre is. Úgy fogalmazott: ahogy a kezdeti sikerek, úgy a mostani kudarcok is közösek, együtt kell kimászni a gödörből, amihez a klubot irányító szakember minden segítséget megad.

"Az elmúlt napokban felerősödtek azok a hangok, illetve engem is nagyon sokan kerestek telefonon, illetve üzenetek formájában edzőt ajánlva, volt, aki magát ajánlotta, a helyzetről érdeklődött. Mi egyszer sem tettünk erről említést, egyszer sem nyilatkoztam senkinek, ez az első alkalom, hogy ez szóba kerül. Természetesen az edzőkkel egyeztettünk az elmúlt időszakban, volt mélyebb megbeszélésünk is és én nem gondolkodom egyelőre edzőváltásban."

 

A tabellán jelenleg 8. Kisvárda vasárnap a Honvéddal csap össze.

FRISSÍTÉS, 17.26:

Kisvárda: profi szerződést kapott a fiatal akadémista – NB1.hu

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC