nb1.hu

BL: különleges meccsre készül Gulácsi

Mai napig követi a volt csapatát.

Az RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter volt csapata, a Liverpool ellen lép majd pályára a Bajnokok Ligájában Budapesten, ennek kapcsán kereste meg a magyar válogatott hálóőrt az angol klub.

Gulácsi elmondása alapján kettős érzelmek kavarogtak benne a sorsolás után, egyrész örül, mert visszatérhet Liverpoolba, másrészt jobban örült volna egy könnyebb ellenfélnek, mert minél messzebb szeretne jutni a csapatával. Elmondása szerint továbbra is figyelemmel követi a liverpooli csapat eredményeit, mert ahogy mondta: ,,ahol hat évet töltesz el, akkor a kapcsolat soha nem szakad meg." Ennek ellenére most minden erejével a Lipcsére koncentrál.

Nagyon fontosnak tartja, hogy hat évet a Liverpool akadémiáján töltött, ahol rengeteget fejlődött és az ott eltöltött idő nélkül ma nem tartana ott, ahol. A mai napig tartja a kapcsolatot egykori kapusedzőjével, aki szinte azonnal írt neki a sorsolás után.

Mindig is különleges élmény marad számára az első alkalom, amikor egy tétmeccsen leülhetett a Liverpool kispadjára, valamint az első olyan felkészülési meccs is, ahol pályára lépett. Rengeteget kapott a klubtól és a várostól is az elmondása alapján.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC