nb1.hu

Rendeződhet a helyzete.

A Manchester City tavaly februárban adta kölcsön Angelinót az RB Leipzig csapatának. A spanyol futballista hamar húzóemberré vált a német együttesben, ebben az idényben 28 tétmeccsen 8 gólt szerzett, emellett 11 gólpassz fűződik a nevéhez.

A Gulácsit, Szoboszlait és Willi Orbánt foglalkoztató Leipzig az Augsburgot fogadja péntek este. Amennyiben ezen a meccsen szóhoz jut Angelino, akkor a Leipzignek meg kell vásárolnia a futballistát a két klub megállapodása alapján – számol be a Bild. A cikkből az is kiderül, hogy a vételi ár 20 millió euró lehet. 

Beim nächsten RB-Einsatz: Angelino wird zum Schnäppchen

 

"Angelino egy kiváló játékos, aki nagyon fontos láncszeme a gépezetünknek. Amióta csatlakozott hozzánk, fontos szerepet tölt be. Rengeteget fejlődött az utóbbi hónapokban, de még sok potenciál lakozik benne" – jellemezte játékosát Julian Nagelsmann vezetőedző.

A BL-ben Gulácsiék a Liverpoollal csapnak össze, a párharc első meccsét Budapesten rendezik meg. Angelino egyébként a nemzetközi porondon is remekel, hiszen a statisztikai lapján 3-3 gól és assziszt szerepel. 

Eldőlt, hogy Budapesten lépnek-e pályára Gulácsiék a BL-ben – NB1.hu

 

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC