nb1.hu

Újpestről és a Vasastól igazolt a szlovákiai másodosztályú klub

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A SOMORJA BEJELENTÉSE:

"Az átigazolási időszak utolsó napján két játékossal bővült a keretünk. Böndi Ádám Újpestről, Nagy Zoárd pedig a Vasastól igazolt Somorjára.

Mindkét húszéves játékos végigdolgozta a téli felkészülési időszakot, csapatunkkal másféléves szerződést írtak alá. Mindketten már hólt is szereztek a somorjai mezben. Ádám remek kapáslövés után volt eredményes a Slovan U21-es csapata ellen, Zoárd pedig a Szenice és a Znojmo ellen talált a kapuba.

,,Örülök, hogy az adminisztratív nehézségek ellenére sikerült mindkét játékost leigazolnunk. Minkét játékos a felkészülés alatt bebizonyította, hogy nálunk a helyük. Mindent megtettek, hogy Somorján folytathassák. Bízom benne, hogy mindketten teljesítményükkel növelni fogják csapatunk erősségét és nálunk töltött idő után a pályafutásukban feljebb lépnek,” mondta Horváth Csaba, az STK elnöke.

,,Nagyon örülök, hogy Somorján folytathatom, itt lesz az első külföldi szereplésem. Igyekezni fogok, hogy kiharcoljam a helyemet a kezdőcsapatban és segítsek a célok elérésében. Köszönöm a menedzseremnek és az STK vezetőségének, hogy itt lehetek,” mondta Böndi Ádám.

,,Mindig kiakartam próbálni magamat nemzetközi szinten és most kaptam egy nagyon jó lehetőséget erre! Hálás vagyok a klubnak, hogy adtak nekem egy ilyen lehetőséget, ilyen körülményekkel és egy ilyen jó csapatban. Mindent megfogok tenni azért, hogy a csapat minél jobb helyen végezzen a tabellán, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy innen még magasabb szintre el tudjak jutni és minél több góllal tudjam segíteni a csapatot! Hálás vagyok a családomnak, hogy mindig mellettem állnak és minden segítenek és támogatnak, emellett hálás vagyok a menedzseremnek, hogy megteremtette ezt a lehetőséget számomra,” nyilatkozta Nagy Zoárd.

Srácok, legyetek üdvözölve Somorján!"

Böndi az Újpest harmadosztályú tartalékcsapatában 19 bajnoki találkozón összesen kétszer talált be, míg Nagy a Vasas kölcsönjátékosaként a Balatonfüredben tizenöt NB III-as mérkőzésen összesen kilenc gólt szerzett.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC