nb1.hu

A budafoki mesterlövész – videók

Azok után, hogy mindent elrontott.

Csibész!

Vagány!

Ügyes!

Jól rúg és irányít!

Utóbbit szavakkal is jól teszi!

Eddig 88 NB I-es mérkőzésen lépett pályára Kulcsár Kornál, a Budafok egyik legjobbja, ezeken a találkozókon eddig összesen 4 gólt szerzett. A mutatói lehetnének bőven jobbak is, hogy nem azok, arról egész egyszerűen csak és kizárólag ő tehet.

Amikor Kaposváron elkezdett kitűnni az ifiben, hamar körbeért a magyar labdarúgásban a hír: akkora tehetség bontogatja a szárnyait, hogy akár még Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs sikerein is túltehet (Dárdai Pál inkább szűrő volt, mint támadó a középpályások közül). 

Hogy ez miért nem következett be, arra 2019 márciusában egy interjújában ő maga adta meg a választ.

A csakfoci.hu ugyanis megkérdezte tőle, hogy mit rontott el eddig, mire annyit válaszolt, hogy mindent! Ezért nem is kell a részletekbe belemenni.

Viszont megállapíthatjuk, hogy Kulcsár még őszinte is!

Vasárnap is az volt, amikor a DVTK ellen a 90+6. percben parádés góllal kiegyenlített. A pálya melletti riporternek ugyanis elmesélte, hogy a spori szólt neki, hogy vagy rúgja rá, vagy adja be egyből, mert vége a meccsnek.

Rárúgta, nem is akárhogyan. A nyilatkozatát így folytatta:

„Megbeszéltük Kokóval (Kovács Dávid – a szerk.), hogy az elsőt ő rúgja, a másodikat én. Az volt a tervem, hogy elgurítom a sorfal alatt, szerencsére össze is jött ez. Minden pont fontos nekünk, a mai különösen, jól küzdött a csapat, a védekezésünk is rendben volt."

Budafok-ZTE: október 25! – NB1.hu

 

Kulcsár lát a pályán, szavakkal is jól irányít, ezért nem lennénk meglepődve, ha egyszer edző lenne, ám addig még neki és a csapatának is bőven lesz feladata.

A Budafok 2 ponttal van lemaradva a táblázaton a már bennmaradó helyen álló Újpest mögött, szerdán a Zalaegerszeget fogadja, hétvégén Paksra látogat.

A Budafok 11 mérkőzés óta nem nyert, de a dobogóért harcoló MTK ellen otthon, míg az egyik legnagyobb riválisa ellen idegenben szerzett pontot.

És ha már a Zalaegerszeg, a BMTE éppen a zalaiak ellen nyert utoljára, méghozzá október 25-én.

Kulcsár azon a meccsen is olyan gólt rúgott, amit még most is érdemes megmutatni.

Nehéz eldönteni, hogy a mostani bajnokságban szerzett két szabadrúgás gólja közül melyik az okosabb, melyik a szebb.

Viszont mindkettő Kulcsáros volt, annyi szent!

Íme:

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC