nb1.hu

Paks: sajnálja az új szerzemény

Új poszton számított rá Bognár György.

A Paks az előző héten jelentette be, hogy Tamás Olivérrel bővült a kerete. A 20. születésnapját áprilisban ünneplő futballista a ZTE elleni összecsapáson lehetőséget is kapott Bognár Györgytől. A tréner egyébként jól ismeri Tamást, hiszen a budaörsi időszaka alatt dolgozott a labdarúgóval.

"Végig nagyszerűen éreztem magam a pályán, minden rendben volt, és egy holtpont után az iramot is maximálisan fel tudtam venni. Úgy gondolom, igazi közönségcsalogató meccset vívtunk, viszont nagyon sajnálom, hogy a végén nem három ponttal zártunk. Mivel csak az utolsó másodpercekben tudtunk egyenlíteni – holott korábban már kétszer is vezettünk – örülhetünk az egy pontnak is" – fogalmazott Tamás a Paks hivatalos oldalának a 4-4-es döntetlennel záruló meccs után. Egyébként a játékost a MOL Fehérvár FC adta kölcsön a Tolna megyeieknek.

Tamás eredetileg a védelemben szokott szóhoz jutni, de most Bognár György a középpályán vetette be.

"A pályafutásom során most először játszottam a középpályán, de mint mondtam, teljesen jól éreztem magam a meccs közben, és úgy vélem, a játék is kellőképpen ment. A második félidő végére már a hátsó sorban kellett helytállnom, az egy leheletnyit komfortosabb volt. Van még hova fejlődnöm, és minden nap ezen leszek, hogy minél többet tudjam segíteni a klubot" – zárta gondolatait Tamás Olivér.
 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC