nb1.hu

Honvéd: Pisont egykori klubjától érkezett védő

Hivatalos bejelentés.

A Honvéd közleménye:

"Bőle Lukács és Nagy Dominik érkezése után védővel erősödik a Budapest Honvéd kerete, miután klubunk – átigazolási díj ellenében – szerződtette az izraeli Nir Bardeát, aki kétéves, hosszabbítási opcióval ellátott megállapodást írt alá a Honvéddal.

„Mindenképpen szerettük volna növelni a védelem közepén bevethető játékosok számát. Nir Bardea személyében pedig egy jó felépítésű középhátvédet sikerült megszerezni, aki az elmúlt két évben csapata meghatározó tagja volt” – mondta Kun Gábor a Budapest Honvéd FC ügyvezetője.

A 24 esztendős, izraeli-román kettős állampolgárságú belső védő karrierje során eddig az izraeli FC Ashdod csapatát erősítette – ahol egyébként vezetőedzőnk, Pisont István is megfordult –, az izraeli első osztályban 84 mérkőzésen lépett pályára, négy gólt és két gólpasszt jegyzett. A 189 centi magas Bardea négy alkalommal szerepelt az izraeli U21-es válogatottban.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek, hatalmas előrelépés a számomra emberileg és szakmailag is, hogy egy olyan nagy múltú klub játékosa lehetek, mint a Honvéd – mondta Nir Bardea a szerződés aláírását követően. – Először járok a klub akadémiáján, de gyönyörű a létesítmény, minden körülmény adott a profi futballhoz és már alig várom, hogy elkezdjem a közös munkát a csapattal. Biztos vagyok benne, hogy remek eredményeket érhetünk majd el együtt!”

Nir Bardeát szeretettel köszöntjük Kispesten és sok sikert kívánunk neki a Honvédnál!"

Nir BARDEA
Született:
1996. január 25.
Poszt: védő
Magasság: 189 cm
Korábbi klubja: FC Ashdod

Az nb1.hu elsőként már január 17-én jelezte, hogy Bardea képben van a kispestieknél:

Izraelből igazolhat a Honvéd – NB1.hu

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC