nb1.hu

Groupama Aréna: kiderült, mire fordítják a 3 milliárd forintot

Válaszolt az FTC.

Az nb1.hu-n december 24-én jeleztük, hogy a Groupama Aréna korszerűsítésére 3 milliárd forintot fordít a kormány. A határozatból nem derült ki, hogy mire költik majd az összeget – állt akkor a cikkünk végén. 

Ennyi pénzből korszerűsítik a Groupama Arénát – NB1.hu

 

A 24.hu levelet írt a Ferencvárosnak, és kiderültek a részletek. A Fradi először azt szögezte le, hogy ez nem állami támogatás, hiszen a Groupama Aréna az államé, vagyis ebből kifolyólag a saját ingatlanját korszerűsíti és tartja karban az állam. 

 

"A mostani fejlesztési projekt főbb elemei: komplex pályafelújítás és gépbeszerzés, kamerarendszer-bővítés, pályavilágítás,  raktár, iroda, catering, múzeum felületbővítés, informatikai és megjelenítő eszközök fejlesztése" – számol be a 24.hu. 

 

Az FTC arra is rávilágít, hogy a 8 évvel ezelőtti technológiákat mindenképp fejleszteni kell.

A Fraditól igazolt a Budafok – NB1.hu

 

"Ahogy egy nyolc évvel ezelőtti mobiltelefon ma már képtelen lenne futtatni új operációs rendszereket és appokat, úgy a stadion rendszerszintű informatikához köthető szolgáltatásainak is követniük kell a kor követelményeit. A stadionban lévő megjelenítő eszközök pixel távolsága például már nem éri el az UEFA által előírt szabályokat, így az immáron több mint hat éves eszközök lecserélése nemcsak indokolt, hanem követelmény, ha a stadion továbbra is nemzetközi mérkőzések szervezését akarja hatékonyan lebonyolítani" – írja a 24.hu. 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC