nb1.hu

Kisvárda: két év után távozik a légiós

Hivatalos bejelentés.

A Kisvárda közleménye:

"Csaknem két évvel ezelőtt, 2018 januárjában jelentettük be az érkezését, most pedig arról számolhatunk be, hogy távozik Sztavrosz Cukalasz, akinek szerződését a játékos saját kérésére bontottuk fel.

A 32 éves középpályásunk a családja nélkül élt Kisvárdán, a nyáron született meg a második gyermeke, a szeretteitől való távollétet érthetően nehezen viselte. Az utóbbi időben a kezdőcsapatban sem tudta annyiszor kiharcolni a helyét, mint korábbi időszakában, így a vezetőség nem gördített akadályt a kérése, tehát a távozása elé.

Sztavrosz Cukalasznak csak köszönettel tartozunk, rengeteget tett azért, hogy csapatunk kétszer is megkapaszkodjon a legmagasabb osztályban. Legemlékezetesebb mérkőzése kétségkívül a 2018 májusi, Mezőkövesd elleni volt, amikor a bennmaradásról döntő mérkőzésen két góllal járult hozzá a 2–1-es győzelmünkhöz. A görög futballista egyike annak a két kisvárdai játékosnak, aki mindhárom NB I-es évünkben feliratkozott a góllövőlistára. Összesen 55 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ahol 4344 percet töltött kisvárdai mezben. Szerzett nyolc gólt, adott három gólpasszt, nyolc találatával az NB I-es kisvárdai örök góllövőlista harmadik helyezettje.

Kétségtelen, Sztavrosz Cukalasz nyomott hagyott maga után Kisvárdán, további pályafutásához sok sikert kívánunk!"

FRISSÍTÉS: 16.39

Kisvárda: távozó után érkező – NB1.hu

21.22

Máris megtalálta új csapatát a Kisvárdától távozó légiós – NB1.hu

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC