nb1.hu

Sokat hagyott ki.

A Budapest Honvéd közleménye:

"Batik Bence a második csapatunkban játszott először a visszatérése után

Egy félidőt töltött a pályán a Budapest Honvéd II–Szegedi VSE NB III-as bajnokin Batik Bence, aki a hiányzása óta először szerepelhetett tétmeccsen.

Fölényes diadal: a Honvéd-edző óriási öröme

 

„Fontosnak tartottam, hogy játsszak egy félidőt, a saját érdekem is, hogy minél hamarabb visszanyerjem a formám – kezdte Batik Bence. – Sokat hagytam ki, a karantén tíz napja alatt nem is mozoghattam, hiszen a lakást sem hagyhattam el, ültem meg feküdtem. Ez mindenki számára nagyon rossz szituáció, amikor folyamatosan edzel, jönnek a meccsek, majd hirtelen 10 napra elvágják az egészet, se edzés, se meccs, rossz érzés volt.”

Érdekesség, hogy a Tisza Volánban nevelkedő Batik Bence éppen szegedi együttes, a Szegedi VSE ellen játszhatott ismét tétmeccset, második csapatunk pedig hátrányból fordítva aratott 4–1-es győzelmet.

„Jól éreztem magam a pályán, köszönöm, jól vagyok, még ha azt érzi is az ember, hogy tíz nap kihagyás után kell újra játékba lendülni. Sajnos a Szeged nem áll túl jól a bajnokságban, szurkolok nekik, hogy jobban teljesítsenek, de örülök, hogy magabiztosan győztünk és a szükséges játékpercet is megkaptam, hiszen ezúttal ez volt a legfontosabb” – hangsúlyozta a Honvéd hátvédje."

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC